Flyttevask Oslo

Ring oss på

Tlf. 986 25 100

Vi vasker etter flytting

Flytting er en tid fylt med spenning og nye begynnelser, men det kan også være en periode med stress og lange gjøremålslister. En av de viktigste, men ofte mest oversette oppgavene, er flyttevasken. Dette er noe vi i Flyttevask1.no hjelper deg med. Vår tjeneste fokuserer på å tilby grundig og profesjonell vaskehjelp i Oslo, spesielt for de som står midt i flytteprosessen.

Vår flyttevask følger de gjeldende standardene for en flytterengjøring og sørger for at boligen du forlater er ren og klar for de nye beboerne, enten det er nye eiere eller leietakere.

Flyttevask: Vår flyttevask inkluderer alt fra vask av vinduer, gulv, innvendig i skap og kommoder til grundig rengjøring av kjøkken og bad. Vi sørger for at alt er klart og rent for den neste som skal kalle stedet hjem.

Visningsvask: Før boligfotografering og visning, er det viktig at boligen fremstår fra sin beste side. Vår visningsvask fokuserer på å fremheve boligens potensiale og skape et innbydende og rent inntrykk.

Vår tjeneste sikrer at du kan overlate rengjøringen av din gamle bolig til oss, mens du fokuserer på å komme deg på plass i ditt nye hjem. Ved å bruke profesjonelle rengjøringstjenester, får du ikke bare en renere bolig, men også verdifull tid tilbake til å gjøre flytteprosessen så effektiv og stressfri som mulig.

Flyttevask priser
Nedvask flytting

Hva er inkludert i en flyttevask Oslo

En standard flyttevask i Oslo inkluderer vanligvis følgende elementer:

 • Tørrmopping av alle tak og vegger
 • Vasking av alle dører, karmer og lister
 • Vasking av alle gulv og åpne flater
 • Vasking av kjøkkenskap utvendig og innvendig
 • Vasking av garderobeskap utvendig og innvendig
 • Pussing av alle vinduer utvendig og innvendig
 • Fjerne alle flekker så godt som mulig
  Rengjøring av alle ventiler og rør
 • Rengjøring av alle lysbrytere og stikk
 • Rengjøring av WC og bad

Hvis du har spesielle rengjøringsbehov eller ønsker en mer tilpasset flyttevask, anbefaler vi at du tar kontakt med oss før bestilling. Vi kan tilby skreddersydde løsninger som passer til ditt spesifikke behov og sikre at din gamle bolig etterlates i perfekt stand.

Merk at kunden selv er ansvarlig for å dra frem hvitevarer, for eksempel, kjøleskap og komfyr, hvis det er ønskelig at vi vasker bak og under disse.
Dusjkabinett og panel på badekar må demontere og remonteres av kunde etter vask.

Det er kundens ansvar å dra frem evt. komfyr og kjøleskap dersom det er ønskelig at vi vasker bak og under. Vi kan sette de aktuelle objektene tilbake igjen, men frasier oss ansvar for evt. riper og merker i gulv. Det samme gjelder for dusjkabinett og panel på badekar, disse må demonteres og remonteres av kunde.

Priser

Prisene for flyttevask i Oslo varierer betydelig basert på flere faktorer, inkludert boligens størrelse og tilstand. Våre priser for flyttevask er primært basert på boligens størrelse, målt i kvadratmeter. Dette betyr at kostnaden for tjenesten vil øke med boligens størrelse. Det er en rettferdig og transparent måte å beregne prisen på, da større boliger vanligvis krever mer tid og arbeid å rengjøre.

Kvadratmeterpris for flyttevask i Oslo kr. 95,-
Utover standard rengjøring basert på kvadratmeter, må du være oppmerksom på følgende tilleggskostnader som kan påvirke den totale prisen:

 • Spesifikke rengjøringstjenester, som hvitevarer, peis, balkong, persienner, doble vinduer, innglasset balkong osv., vil medføre ekstra kostnader. Disse tjenestene er ikke inkludert i standard flyttevask og blir priset separat
 • Kjøring til og fra kunde, inkl. administrasjon og miljøgebyr, kr. 900,- tilkommer

Våre priser forutsetter at boligen er normalt vedlikeholdt. Dette betyr at boligen er jevnlig rengjort og vedlikeholdt gjennom bruksperioden. Boliger som oppfyller denne standarden, kan forvente å bli priset etter vår standard kvadratmeterpris pluss eventuelle tillegg for spesifikke tjenester. For boliger som ikke har vært normalt vedlikeholdt og derfor er ekstra skitne, må det påregnes ekstra tid for rengjøring. Dette vil resultere i høyere kostnader. I slike tilfeller vil vi gi et estimat basert på en vurdering av boligens tilstand, og prisene vil reflektere det ekstra arbeidet og tiden som kreves for å gjennomføre en tilfredsstillende flyttevask.

Våre omfattende renholdstjenester, med base i Oslo, strekker seg utover bygrensene for å dekke viktige nærliggende områder som Asker og Bærum, Ski, Kolbotn, Langhus, Lillestrøm og Lørenskog. Vårt mål er å tilby førsteklasses renholdsløsninger som ikke bare møter, men overgår dine forventninger.

Vi tilbyr transparent, fast prising for våre flyttevasktjenester, tilpasset størrelsen på eiendommen din. Enten det er en koselig leilighet eller et romslig hus, gir vi detaljert rengjøring til en kostnadseffektiv pris. Vår prismodell er klar og enkel, slik at det er enkelt for deg å planlegge pris for flyttevask.

Spar tid med våre flyttevask-tjenester

Flytting er en stor begivenhet som ofte bringer med seg glede, forventning, men også en lang to-do-liste. En av de mest tidkrevende og krevende oppgavene ved flytting er den grundige rengjøringen av din gamle bolig. Å gjøre rent etter at et hjem er tømt for møbler og eiendeler avslører ofte skjult skitt og støv i kriker og kroker som vanligvis blir oversett. Men frykt ikke – vi tar oss av flyttevasken, slik at du kan fokusere på de viktigere aspektene ved flyttingen. Ved å overlate flyttevasken til oss, kan du bruke tiden din på andre viktige aspekter av flyttingen.

Vi tar oss av alt det tunge arbeidet, slik at du kan ha en bekymringsfri flytteopplevelse.

 

Tilbud på flyttevask

Trenger du hjelp med noen av våre tjenester? Kontakt oss i dag for å bestille flyttevask eller kontorvask. La oss ta hånd om rengjøringen, slik at du kan fokusere på å starte ditt neste kapittel på best mulig måte.