Personvernerklæring

Flyttevask1.no sin personvernerklæring hjelper deg å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem inn, samt hvordan vi håndterer, beskytter, oppbevarer, overfører og sletter dine personopplysninger. Personopplysninger er informasjon som kan identifisere deg som person, som for eksempel e-postadresse, gateadresse, telefonnummer etc.

Flyttevask1.no eies av Relokgruppen AS (org nr. 919818018) som er totalleverandør av flyttetjenester, mellomlagring og flyttevask i Oslo og Vken.

Hvilke personopplysninger behandler Flyttevask1.no

Personopplysninger som Flyttevask1.no behandler om deg kan være:

 • Grunnleggende kontaktinformasjon som navn, personnummer, adresse, telefonnummer, e-post og demografisk informasjon
 • Informasjon om brukere og webtrafikk som innloggings-ID, brukernavn og IP adresse
 • Finansiell informasjon som fakturainformasjon
 • Innhold du har delt med oss via epost, som for eksempel dokumenter og kommentarer
 • Statistikk som viser hvordan brukerne anvender vår software og konsumerer innhold vi tilbyr
 • Informasjon delt i forbindelse med jobbsøknader
 • Opplysninger du har delt med oss i forbindelse med et spesifikt oppdrag

For de formål som nevnes i avsnittet “Hvorfor behandler vi personopplysninger?” behandler Flyttevask1.no blant annet sensitive personopplysninger om deg.

Hvordan samler vi inn dine personopplysninger

Generelt samler Flyttevask1.no inn personopplysninger direkte fra deg, tredjeparter eller andre personer som er tilknyttet vår Kunde. Vi benytter også informasjonskapsler (cookies) og andre sporingsteknologier når du besøker Flyttevask1.no sine nettsider, bruker våre applikasjoner/tjenester og er i dialog med oss via e-post, for å optimere din opplevelse av Flyttevask1.no, våre produkter og våre nettsider. Se gjerne vår cookie policy for ytterligere informasjon om dette.

Hvorfor behandler vi personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder når Flyttevask1.no behandler dine personopplysninger for ulike formål i forbindelse med at du er i dialog med oss. Dette kan eksempelvis være ved:

 • Håndtere kundeforespørsel, registrere en bestilling
 • Sende deg tilbud om våre tjenester
 • Forbedre og utvikle kvalitet
 • Fakturering av våre tjenester
 • Forbedre din brukeropplevelse på våre plattformer
 • For å gi deg tilpasset markedsføring og innhold på våre nettsider
 • Administrere rekrutteringsprosessen og behandle jobbsøknader

Relokgruppen AS er i dette tilfellet Behandlingsansvarlig. Ytterligere informasjon om dette finner du på Datatilsynet sine nettsider.

Hva er rettslig grunnlag for behandling av dine personopplysninger?

Flyttevask1.no behandler personopplysninger på flere rettslige grunnlag:

 • Avtale med deg 
  Vi behandler dine personopplysninger på grunnlag av en juridisk bindende avtale med deg. Dette kan eksempelvis være når du bestiller en tjeneste gjennom oss.

 • Ditt samtykke 
  Flyttevask1.no kan også behandle dine personopplysninger basert på samtykke. Du vil alltid ha muligheten til å trekke tilbake ditt samtykke.
 • Legitim interesse 
  Flyttevask1.no har en legitim interesse når vi behandler dine personopplysninger for formål som, sikkerhet, support og forbedring, samt når du opptrer som en kontaktperson for en eksisterende eller potensiell kunde, herunder i forbindelse med kundesupport. Dine personopplysninger behandles fra et forretningsperspektiv på en måte som vi mener ikke er i konflikt med dine fri- og rettigheter som privatperson.

Hvordan deler vi dine personopplysninger

Flyttevask1.no kan dele dine personopplysninger med eksterne tredjeparter i følgende sammenhenger:

 • Våre  leverandører
  Flyttevask1.no kan dele dine personopplysninger med våre partnere så lenge dette anses som legitimt fra et forretningsperspektiv og er i overensstemmelse med gjeldende personvernlovgivning. I noen tilfeller vil vi dele opplysninger om deg til samarbeidspartnere. Dette for å yte best mulige tjenester til deg

 • Offentlige myndigheter 
  Politiet og andre myndigheter kan kreve å få utlevert personopplysninger fra Flyttevask1.no. I slike tilfeller vil Flyttevask1.no bare utlevere personopplysninger og data dersom det foreligger en rettskjennelse eller lignende om å gjøre det.

Når benytter vi underleverandører

Flyttevask1.no benytter underleverandører på flere måter. Dette for å kunne levere profesjonelle tjenester og sørge for leveransesikkerhet. Underleverandørene er vanligvis leverandører av renholdstjenester, skytjenester eller andre IT-tjenester. Du er alltid velkommen til å be om en oversikt over og mer detaljert informasjon om Flyttevask1.no sine underleverandører. Hvordan du kan kontakte oss står beskrevet i siste avsnitt i denne erklæringen.

Hvor lenge oppbevarer vi dine personopplysninger

Flyttevask1.no lagrer kun dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle våre kontraktuelle forpliktelser. Når behandling av personopplysninger er basert på andre rettslig grunnlag, som legitim interesse, vil opplysningene lagres så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen. Derfor kan dine personopplysninger være underlagt forskjellige lagringsrutiner basert på typen data og formålet for innsamlingen. 

Hva er dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger og kan be om en oversikt over de personopplysningene vi lagrer om deg. Du kan også ha rett til å ta med deg dine personopplysninger fra en virksomhet til en annen (dataportabilitet). Du har også rett til å be om at Flyttevask1.no korrigerer feil i dine personopplysninger. Vennligst fyll ut kontaktskjema for å komme i kontakt med oss eller send en epost til post @ flyttefirmaoslo.no
Du har også rett til å sende inn en klage til Datatilsynet vedrørende vår behandling av personopplysningene dine.