Visningsvask

Ring oss på

Tlf. 986 25 100

Visningsvask Oslo

Vi hjelper deg med å gjøre rent før boligfotografering og visning.

Når det gjelder visningsvask, tilbyr Flyttevask1.no en omfattende tjeneste for å sikre at boligen din fremstår så innbydende som mulig for potensielle kjøpere. En grundig visningsvask kan ha en betydelig innvirkning på førsteinntrykket av boligen og potensielt bidra til en høyere salgspris. Vi utfører visningsvask i Oslo, for private og eiendomsmeglere. Visningsvask for meglerkontor inkluderer flere nøkkelelementer for å sikre at boligen er skinnende ren til visning:

 • Støvsuging: Dette dekker tepper, gulv, lister, sofaer og lenestoler.
 • Vask av overflater: Lister, karmer, brytere og dører rengjøres, inkludert flekkfjerning på dører.
 • Grundig fjerning av støv: Støvtørking utføres opp til 180 cm i høyden.
 • Bad og kjøkken: Vask av speil, servant, dusj/badekar, toalett og utvendig vask av kjøkkenskap/skuffer.
 • Gulvvask: Grundig rengjøring av alle gulvflater.
 • Tak og vegger tørrmoppes
Visningsvask
Rengjøring før visning

Hvorfor er det viktig

Visningsvask er viktig rolle i boligsalgsprosessen. Den bidrar til å fremheve eiendommens beste trekk, både i fotografering og under selve visningen. For boligeiere, eiendomsmeglere, boligstylister og entreprenører i Oslo, representerer en profesjonell visningsvask en verdifull investering som kan øke eiendommens appell og markedssverdi.

Fotografering av en bolig krever en feilfri og skinnende ren bakgrunn for å sikre at bildene som tas, best representerer eiendommen. En grundig visningsvask fokuserer på å fjerne støv, skitt og flekker fra alle synlige overflater, inkludert vinduer, speil, gulv, og inventar. Dette sikrer at hvert rom ser sitt beste ut på bildene, noe som er essensielt for å tiltrekke potensielle kjøpere i et konkurransedyktig eiendomsmarked.

Under en boligvisning er det førsteinntrykket alt. En grundig visningsvask sikrer at potensielle kjøpere møter en bolig som ikke bare ser ren og innbydende ut, men også føles frisk og godt vedlikeholdt. Dette inkluderer rengjøring av vanskelig tilgjengelige steder og sikring av at kjøkken og bad er plettfrie, da disse ofte er kritiske områder for kjøpere. Etter at boligen er solgt og etter flytting utfører vi også flyttevask i Oslo, inkludert andre byer som Asker, Sandvika, Lørenskog og Lillestrøm.

Samarbeid med eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere i Oslo står ofte overfor utfordringen med å presentere ulike eiendommer i deres beste lys. En profesjonell visningsvask er et verktøy for å sikre at hver eiendom de representerer, fremstår som attraktiv og velholdt. Dette kan direkte påvirke hvor raskt en eiendom selges, og til hvilken pris. En ren bolig legger grunnlaget for stylister til å dekorere og møblere et rom, slik at det appellerer til et bredt spekter av kjøpere. Den rene bakgrunnen fremhever stylisterens arbeid og gjør boligen mer fotogen.

Informasjon om visningsvask

Her er noen viktige punkter om visningsvask, inkludert detaljer om tjenesten

✔️ Medbrakt rengjøringsutstyr. Våre renholdsteam kommer fullt utrustet med nødvendig rengjøringsutstyr, som inkluderer mopper, mikrofiberkluter og støvsuger. Dette sikrer effektiv og grundig rengjøring av boligen.

✔️ Kundene bestemmer. Vi tilbyr fleksibilitet i sine tjenester. Kunden kan bestemme omfanget av visningsvasken, enten det gjelder en standard vask eller en mer skreddersydd løsning basert på spesifikke behov.

✔️ Prisen på visningsvask varierer basert på boligens størrelse og omfanget av tjenestene som ønskes. Generelt sett blir prisen beregnet ut fra antall kvadratmeter i boligen. Det anbefales å ta direkte kontakt med Flyttevask1.no for å få et skreddersydd pristilbud basert på de spesifikke behovene og kravene til din bolig.

Å velge en profesjonell tjeneste for visningsvask kan være en smart investering for å øke boligens appell og verdi i forkant av salg. Med våre  tilpasningsmuligheter og profesjonelle tilnærming, kan du sikre at boligen din fremstår i sitt beste lys for potensielle kjøpere.

Ta visningsvask selv?

Å utføre en visningsvask selv kan være en kostnadseffektiv måte å forberede boligen din for salg. Her er noen viktige punkter å fokusere på for å sikre at boligen din gjør et godt førsteinntrykk:

 • Rydd inngangspartiet. Sørg for at ytterdøren og området utenfor er rent og innbydende. Dette er det første potensielle kjøpere ser. Fjern eventuelle sko, jakker og rot som kan finnes i inngangspartiet.
 • Fjerne rot og leker. En ryddig bolig virker større og mer innbydende. Fjern rot og leker fra alle rom for å skape et mer åpent og tiltalende rom.
 • Rengjør hele boligen. En fullstendig og grundig rengjøring av hele boligen er essensielt. Dette inkluderer støvsuging, mopping, støvtørking og rengjøring av alle overflater.
 • Ta bort oppvask og rydd kjøkkenutstyr. Sørg for at oppvaskmaskinen er tømt og at kjøkkenet er ryddig og rent. Dette inkluderer benkeflater, hvitevarer og vasker.
 • Rene Vinduer. Vinduer bør være plettfrie både innvendig og utvendig for å slippe inn maksimalt med naturlig lys og gi et godt uttrykk.
 • Flekkfjerning og søppelhåndtering. Fjern alle flekker fra tepper, møbler og vegger. Sørg også for at søppelkasser er tømte og rengjorte.
 • Rydding av lagringsplasser. Boder, skap og skuffer bør ryddes og organiseres. Kjøpere vil ofte se på lagringsmulighetene i boligen.
 • Funksjonell belysning. Sjekk at alle lyspærer fungerer og bytt ut defekte pærer. Dette bidrar til en varm og innbydende atmosfære.
 • Oppredde senger, helst med et delikat sengeteppe, gir soverommene et ryddig og innbydende preg.
 • Rydd bort løse gjenstander som fjernkontroller, ledninger, ukeblader og pyntegjenstander. Klær, sko og andre personlige eiendeler bør også ryddes bort.
 • Temperaturen i boligen. Hvis du har gulvvarme, slå den på for å skape en varm og innbydende atmosfære, spesielt i kaldere måneder.
 • Atmosfære. Tenne i peisen hvis det er kaldt ute kan være en fin detalj som skaper en koselig atmosfære.
 • Møblering. Vurder å fjerne unødvendige møbler for å gjøre rommene større og mer luftige. Trenger du flyttehjelp eller mellomlagring har vi gode samarbeidspartnere.

Tilbud på visningsvask

Trenger du hjelp med noen av våre tjenester? Kontakt oss i dag for å bestille visningsvask eller flyttevask. La oss ta hånd om rengjøringen, slik at du kan fokusere på å starte ditt neste kapittel på best mulig måte.