Tjenester

Ring oss på

986 25 100

Renhold & Tjenester i Oslo

I en tid der renhet og hygiene har aldri vært viktigere, står vi frem som ditt foretrukne valg for renholdstjenester. Som et profesjonelt renholdsfirma, tilbyr vi et bredt spekter av renholdstjenester skreddersydd for å møte dine behov, enten det gjelder ditt hjem, bedrift eller kontor.

Vask etter flytting

Flytterengjøring

Vi utfører flyttevask og rengjøring i forbindelse med utflytting.

Visningsvask Oslo

Visningsvask

Selg bolig? Sørg for at den er skinnende ren og klar for visning.

Kontorvask Oslo

Kontorvask

Vi utfører kontorvask og rengjøring av lokaler, butikker, legekontor m.m. 

Tjenester og renhold etter oppussing

Etter at et nybygg er ferdigstilt, er det viktig med en detaljert og omfattende rengjøring. Vårt team sørger for at hvert hjørne av bygget, fra gulv til tak, er grundig renset for byggestøv, smuss og rester etter byggeprosessen. Som din samarbeidspartner tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer spesifikt til ditt prosjekt. Vi jobber tett med private kunder, bedrifter og entreprenører/håndverkerfirmaer for å sikre at alle behov blir møtt.

Vår tilnærming er fleksibel – ingen prosjekter er for store eller for små. Vårt mål er å alltid levere tjenester av høy kvalitet til avtalt tid. Vi forstår at hvert byggeprosjekt er unikt, og vår oppgave er å tilpasse våre tjenester til dine spesifikke behov. Les om om byggvask og hva vi kan hjelpe deg med.

 

Kontakt oss her

Trenger du hjelp med noen av våre tjenester? Kontakt oss i dag for å bestille flyttevask eller kontorvask. La oss ta hånd om rengjøringen, slik at du kan fokusere på å starte ditt neste kapittel på best mulig måte.