Byggvask Oslo

Ring oss på

Tlf. 986 25 100

Byggrengjøring

Byggrengjøring underveis i byggeprosessen er viktig for å holde byggeplassen ren og ryddig mens arbeidet pågår. Med byggvask fra oss bidrar vi til at det er økt trivsel på arbeidsplassen slik at det bedrer arbeidsmiljøet og effektiviteten.

Ved byggvask i Oslo er følgende inkludert:

  • Vi fjerner forsiktig tape, malermatter og gulvbeskyttelsespapir som har blitt brukt under byggeprosessen
  • Alle overflater, blir tørket og vasket. For tak og vegger bruker vi tørrmoppingsteknikker for å fjerne støv og skitt effektivt
  • Grundig støvsuging av alle områder for å fjerne støv og smuss
  • Spesiell oppmerksomhet blir gitt til tekniske rom, sikrer at disse viktige områdene blir grundig rengjort
  • Eventuell innredning i bygget blir nøye tørket og vasket
  • Vi sørger for at vinduene blir skinnende rene, både innvendig og utvendig
  • Alle lister, dører og karmer blir nøye rengjort for å fjerne støv og skitt

Vi opererer over hele Stor-Oslo inkludert Asker & Bærum, Ski, Kolbotn, Lillestrøm og Lørenskog. Våre tjenester er tilgjengelige for både store og små prosjekter, og vi vasker hos private, bedrifter og for eiendomsmeglere og meglerkontor.

Et viktig steg før overlevering av bygg til kjøper, er å sørge for at alt er grundig rengjort. Våre tjenester sørger for at bygget er i topp stand før det overleveres til de nye eierne.

Byggvask Oslo
Byggrengjøring Oslo

Byggrenhold

Byggvask Oslo er en vital komponent i bygge- og oppussingsprosesser. Denne type rengjøring sikrer at etter snekring og montering er gjennomført, blir arbeidsområdet grundig renset fra støv og andre partikler. Dette trinnet er ikke bare viktig for renslighet, men også for å forebygge helseproblemer relatert til byggestøv og skitt. En profesjonell byggvask sikrer at lokalene blir rene og klare til bruk, og opprettholder et sunt arbeidsmiljø.

Vi vasker også brakker

Brakkevask er også noe vi hjelper deg med i byggeprosessen. Spisebrakker, kontorbrakker og store brakkerigger er viktige funksjonelle oppholdsrom for ansatte gjennom hele byggeprosessen. Rengjøring av disse rommene er kritisk for å øke trivsel, redusere sykefravær, og minimere smitterisiko. Ved å vedlikeholde et rent og hygienisk miljø i brakkene, sikrer man et tryggere og mer behagelig arbeidsmiljø for de ansatte.

Kontakt oss for brakkerenhold. Vi vasker i Oslo, Asker, Bærum, Lillestrøm og på Lørenskog.

Hvorfor velge oss

Som en erfaren og pålitelig partner i renholdsbransjen, står vi klare til å tilby toppkvalitet byggvasktjenester som sikrer at ditt prosjekt fullføres med den høyeste standarden av renhet og profesjonalitet.

Ingen to byggeprosjekter er like, og vi forstår at hvert prosjekt krever en unik tilnærming. Vår fleksibilitet betyr at vi kan tilpasse våre tjenester for å møte de spesifikke behovene til ditt prosjekt, uansett omfang eller tidsplan. Vi jobber tett med deg for å sikre at våre tjenester er i fullstendig harmoni med dine krav og tidsfrister.

I byggebransjen er tid like viktig som kvalitet. Vi er opptatt av å alltid fullføre arbeidet til avtalt tidspunkt, slik at de etterfølgende fasene i prosjektet ditt kan fortsette som planlagt. Vår evne til å levere på tid sikrer en jevn og effektiv fremdrift av ditt byggeprosjekt. Videre jobber vi hardt for å sikre at hver kunde er helt fornøyd med våre tjenester, og vi tar imot tilbakemeldinger for å kontinuerlig forbedre våre prosesser og resultater. Din tilfredshet er vår største belønning og driveren bak vår forpliktelse.

Når du velger oss for byggvask, velger du en partner som er opptatt av kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet. Vårt mål er å sikre at ditt byggeprosjekt ikke bare er rent og hygienisk, men også at hele renholdsprosessen bidrar til en smidig og vellykket gjennomføring av prosjektet. La oss ta hånd om renholdet, så du kan fokusere på resten av ditt prosjekt med trygghet om at det er i de beste hender.

 

 

Tilbud på byggvask

Trenger du hjelp med noen av våre tjenester? Kontakt oss i dag for å bestille byggrenhold. La oss ta hånd om rengjøringen, slik at du kan fokusere på å starte ditt neste kapittel på best mulig måte.