Flyttevask Ski

Ring oss på

Tlf. 986 25 100

Flytterengjøring Ski

Vi utfører flyttevask for private, bedrifter og eiendomsmeglere i Ski. Inkl. Kolbotn, Langhus og Oppegård.

Flytting kan være en av livets mest stressende opplevelser. Mellom pakking, organisering, transport og tilpasning til et nytt hjem, er det mye å tenke på. I denne hektiske tiden er flyttevask en oppgave som ofte blir oversett, men dens betydning kan ikke undervurderes. For mange i Ski, hvor hvert minutt teller under flytteprosessen, er løsningen å overlate flyttevask til profesjonelle.

Ved å velge Flyttevask1.no for flyttevask Ski, frigjøres verdifull tid som heller kan brukes på det som virkelig betyr noe – å etablere seg i det nye hjemmet. Med vår vaskehjelp er du garantert at den gamle boligen blir etterlatt i perfekt stand, klar for de nye beboerne. Denne tjenesten handler ikke bare om renhet, men også om å gi ro i sinnet i en periode som ellers kan være overveldende.

 • Grundig rengjøring av boliger i forbindelse med flytting. Vi tar hånd om alt fra gulvvask til tørrmopping av tak/vegger, og sikrer at hver krok og krik i boligen din er skinnende ren
 • Skal du selge boligen din? Førsteinntrykket er avgjørende. Vår visningsvask sikrer at din bolig ser sitt beste ut for fotografering og visninger, noe som kan bidra til et raskere salg og potensielt høyere salgspris
 • Hos oss står kundetilfredshet i fokus. Vår fornøydgaranti betyr at hvis du ikke er fornøyd med kvaliteten på vårt arbeid, kommer vi tilbake og retter opp uten ekstra kostnad

Vi dekker et bredt geografisk område som inkluderer både Oslo og Viken, noe som gir kunder i en stor del av regionen tilgang til våre førsteklasses tjenester.

Flyttevask Ski
Flytterengjøring i Ski

Dette er inkludert i flyttevask

Når du velger oss for din flyttevask i Ski, kan du forvente en grundig og detaljert rengjøring. Vårt renholdsteam  sørger for at hver del av din tidligere bolig er skinnende ren og klar for de neste beboerne. Her er hva vår standard flyttevask inneholder:

 • Støvsuging og fjerning av støv
 • Vask av dører, karmer og lister
 • Tørrmopping av alle tak og vegger
 • Vask av gulv og åpne flater
 • Vasker inni kjøkkenskap og garderobeskap
 • Pussing og vindusvask (inn- og utvendig)
 • Rengjøring av lysbrytere og stikkontakter
 • Vask og rengjøring av bad og wc, inkludert dusj og badekar, servanter og toalett

Hvis du har spesielle rengjøringsbehov eller ønsker en mer tilpasset flyttevask, anbefaler vi at du tar kontakt med oss før bestilling. Vi kan tilby skreddersydde løsninger som passer til ditt spesifikke behov og sikre at din gamle bolig etterlates i perfekt stand.

*Vask av vinduer: utvendig vask forutsetter at vi kommer til fra innsiden. Er det doble vinduer som tar ekstra tid gjøre dette mot tillegg.

Merk at kunden selv er ansvarlig for å dra frem hvitevarer, for eksempel, kjøleskap og komfyr, hvis det er ønskelig at vi vasker bak og under disse.
Dusjkabinett og panel på badekar må demontere og remonteres av kunde etter vask.

Det er kundens ansvar å dra frem evt. komfyr og kjøleskap dersom det er ønskelig at vi vasker bak og under. Vi kan sette de aktuelle objektene tilbake igjen, men frasier oss ansvar for evt. riper og merker i gulv. Det samme gjelder for dusjkabinett og panel på badekar, disse må demonteres og remonteres av kunde.

Hva koster flyttevask

Når det gjelder flyttevask, er det viktig å forstå at prisene kan variere avhengig av flere faktorer. Hos oss tror vi på en rettferdig og transparent tilnærming til prising. Våre priser for flyttevask er primært basert på boligens størrelse, målt i kvadratmeter, noe som sikrer en rettferdig pris for alle våre kunder.

 • I Oslo-området er vår standard kvm-pris for flyttevask kr. 95,-
 • Minstepris er kroner 6.000,-
 • Det er viktig å merke seg at visse spesifikke rengjøringstjenester, slik som vask av hvitevarer, peis, balkong, persienner, doble vinduer, innglasset balkong osv., vil medføre ekstra kostnader. Disse tjenestene er ikke inkludert i standard flyttevask og blir priset separat 495,- per enhet.. I tillegg tilkommer en fast kjøreavgift på kr. 900,- for transport til og fra kunden
 • Våre standardpriser forutsetter at boligen er normalt vedlikeholdt. Dette betyr at boligen jevnlig har blitt rengjort og vedlikeholdt gjennom bruksperioden. Boliger som møter denne standarden vil bli priset etter vår standard kvadratmeterpris pluss eventuelle tillegg for spesifikke tjenester
 • For boliger som ikke har vært normalt vedlikeholdt og dermed er ekstra skitne, må det påregnes ekstra tid for rengjøring, noe som resulterer i høyere kostnader. Vi tilbyr estimater basert på en vurdering av boligens tilstand, og prisene vil reflektere det ekstra arbeidet og tiden som kreves

Flyttevask1.no strekker seg utover Oslo for å dekke viktige nærliggende områder som Asker, Bærum, Kolbotn, Langhus, Lillestrøm, og Lørenskog. Vårt mål er å tilby førsteklasses renholdsløsninger som overgår dine forventninger.

Flyttevask Ski til meglerkontor

I eiendomsbransjen er det å gjøre et godt inntrykk avgjørende, og renhold spiller en viktig rolle i dette. Vi forstår viktigheten av dette og tilbyr spesialiserte flyttevasktjenester til eiendomsmeglere og meglerkontorer i Oslo og omkringliggende områder. Vår erfaring og oppmerksomhet til detaljer gjør oss til en verdifull partner for eiendomsfagfolk.

 • Vår flyttevask hjelper til med å sikre at hver eiendom presenteres i sitt beste lys. En skinnende ren bolig er mer tiltalende for potensielle kjøpere og kan bidra til raskere salg og høyere salgspriser
 • Vi verdsetter langsiktige relasjoner og arbeider for å bli en pålitelig del av teamet ditt. Vårt mål er å kontinuerlig levere høy kvalitet og støtte meglere i deres arbeid

Ved å samarbeide med Flyttevask1.no kan eiendomsmeglere og meglerkontorer forbedre sine kundetilbud og sikre at hver eiendom de representerer skinner fra innsiden og ut.

Dekker Stor- Oslo og Østlandet

Flyttevask1.no har som mål om å tilby førsteklasses flyttevasktjenester til et bredt spekter av kunder. Våre renholdstjenester strekker seg over hele Oslo kommune og Viken fylke, noe som sikrer at vi kan dekke et omfattende geografisk område. Dette inkluderer nøkkelområder som: Moss, Fredrikstad, Vestby, Nesoddtangen, Nordre Follo, Langhus, Kolbotn, Nordstrand, Lørenskog, Lillestrøm, Majorstuen, Frogner, Holmenkollen, Grunerløkka, Bærum, Asker og Drammen.

Som din foretrukne leverandør av flytterengjøring, er Flyttevask1.no opptatt av å levere pålitelig, effektiv og kvalitetsdrevet service i alle de nevnte områdene.

Ski, nå en del av Nordre Follo kommune etter sammenslåingen med Oppegård i 2020, er et attraktivt sted for mange, med sin nærhet til både natur og urbane områder. Dette skaper et dynamisk og variert miljø for de rundt 30 000 innbyggerne.

Byen byr på en rekke severdigheter og aktiviteter som gjør det til et tiltrekkende sted å bo. Blant disse er Kråkstad kirke og Stunner steinalderboplass, samt tettstedene Ski, Kråkstad, Siggerud, Skotbu og Sandvoll. For de som søker underholdning og fritidsaktiviteter, tilbyr området alt fra Tusenfryd, en populær fornøyelsespark, til Odeon kino og diverse aktiviteter i Skihallen. Shoppingentusiaster kan nyte handel på Ski Storsenter.

La oss være ditt førstevalg når det kommer til flyttevask i Ski.

 

Tilbud på flyttevask

Trenger du hjelp med noen av våre tjenester? Kontakt oss i dag for å bestille flyttevask eller kontorvask. La oss ta hånd om rengjøringen, slik at du kan fokusere på å starte ditt neste kapittel på best mulig måte.