Om oss

Ring oss på

986 25 100

Flyttevask1.no

Med mange års erfaring i bransjen, har Flyttevask1.no etablert seg som en ledende leverandør av flyttevask og andre renholdstjenester i Oslo og omegn. Vårt team består av godt opplærte og erfarne profesjonelle samarbeidspartnere som er lidenskapelig opptatt av å levere eksepsjonell service. Vi forstår kompleksiteten og utfordringene som følger med flytteprosessen, og vi er her for å gjøre overgangen så glatt og stressfri som mulig for deg.

Vår lidenskap for renhet og detaljer har vært ryggraden i vår virksomhet gjennom årene, og det er denne dedikasjonen som har gjort oss til en favoritt blant kunder i hele Oslo/Viken-området. Vi forstår at våre kunder har en preferanse for å bruke sin verdifulle tid på andre aktiviteter enn renhold. Derfor tilbyr vi skreddersydde, profesjonelle rengjøringstjenester som lar våre kunder frigjøre seg fra båndene til husholdningsarbeid, og gir dem friheten til å engasjere seg i det de virkelig ønsker under flytteprosessen.

Flyttevask1.no eies og drives av Relokgruppen AS som er totalleverandør av flyttetjenester, mellomlagring og flyttevask i Oslo og Vken.

Hvorfor velge oss

  • Lang erfaring: Vår omfattende erfaring sikrer at vi forstår og møter dine rengjøringsbehov effektivt.
  • Profesjonelle renholdere: Vårt team består av dedikerte og godt opplærte renholdere som tar stor stolthet i sitt arbeid.
  • Tilpassede tjenester: Vi tilbyr skreddersydde løsninger for å møte dine spesifikke rengjøringsbehov.
  • Miljøvennlighet: Vi bruker miljøvennlige rengjøringsprodukter for å beskytte din helse og miljøet.
  • Kundetilfredshet: Vår prioritet er din tilfredshet, og vi streber etter å overgå dine forventninger ved hver oppgave.

Godt arbeid, glade kunder

Vår filosofi er enkel: godt utført arbeid skaper glade kunder. Vi tror på å behandle våre ansatte med respekt og verdighet, og dette reflekteres i kvaliteten på arbeidet de leverer. Vårt mål er å sikre at hver kunde opplever enestående service og fullstendig tilfredshet med resultatene.

Om oss i flyttevask1.no

Vi hjelper deg med flyttevask

Er du på flyttefot? Vi hjelper deg med flyttevask slik at du selv kan bruke tiden på noe annet. Vi vasker for private, bedrifter og eiendomsmeglere.