Lokasjoner

Ring oss på

TLF 986 25 100

Her jobber vi

I hjertet av vår virksomhet ligger Oslo, hvor vi har vært primære arbeidsområde. Våre tjenester strekker seg imidlertid langt utover bygrensene. Vi dekker hele Oslo Vest, inkludert populære forsteder som Asker, Bærum, Sandvika og Lysaker. Disse områdene er kjent for sitt travle liv og vakre boligområder, og vi er stolte over å tilby våre flyttevasktjenester her. Flyttevask1.no har også et godt fotfeste i områdene sør og øst for Oslo. Vi har utvidet vår rekkevidde til steder som Ski, Kolbotn og Langhus – områder kjent for sine vakre naturomgivelser og voksende samfunn. Vår ekspertise i flyttevask sikrer at vi møter behovene til beboere her med samme kvalitet og omsorg som i Oslo.

Videre nordover, i Lillestrøm og Lørenskog, er vårt team klart til å bistå både private og næringslivskunder. Disse dynamiske områdene er raskt voksende, og vår tilstedeværelse her sikrer at nye og gamle beboere får nytte av vår grundige og pålitelige flyttevask. Til sist, men ikke minst, er våre tjenester også tilgjengelige i Østfold, spesielt i byene Askim, Moss og Fredrikstad. Her har vi underleverandører og samarbeidspartnere som også utfører tjenester på vegne av Flyttevask1.no

Profesjonell vaskehjelp

Hos Flyttevask1.no spesialiserer vi oss på å tilby høykvalitets vaskehjelp i Oslo og på hele Østlandet. Vår ekspertise strekker seg fra grundig flyttevask til kontorvask. Enten du skal flytte ut og trenger en omfattende flyttevask, eller bare ønsker regelmessig renhold av deres kontor, har vi løsningen. Vårt tilbud er fleksibelt og skreddersydd for å møte dine spesifikke behov, med fokus på detaljer og effektivitet.

Trenger du hjelp med en flyttevask? Ta kontakt med Flyttevask1.no i dag! Enten du befinner deg i hjertet av Oslo eller i en av de mange forstedene vi dekker, står vårt team klart til å tilby deg en stressfri flytteopplevelse.