Hva koster nedvask av bolig i Oslo

Skal du flytte og vurderer å sette bort jobben med nedvask til et profesjonelt renholdsfirma? Vi i Flyttevask1.no hjelper deg med flyttevask i Oslo og omegn. Her gir vi deg en oversikt over hva du kan forvente å betale for nedvask av bolig i Oslo.

 

Hva koster nedvask av bolig i Oslo

Pris for nedvask av bolig i Oslo

Prisen på nedvask av en bolig kan variere betydelig basert på flere faktorer. Kvadratmeterprisen for flyttevask i Oslo er på omtrent 95 kroner. Dette prispunktet gir en god indikasjon på startkostnaden for standard rengjøring basert på størrelsen på din bolig. For en leilighet på rundt 100 kvadratmeter, kan du forvente å betale en gjennomsnittlig pris på ca. 9500 kroner. Denne prisen dekker en grundig rengjøring av hele boligen, med en fornøydgaranti som sikrer at arbeidet møter dine forventninger. Merk at vi har en minstepris på kr. 6500,-

Det er viktig å være oppmerksom på potensielle tilleggskostnader som kan øke den totale prisen for nedvasken:

 • Tjenester som rengjøring av hvitevarer, peis, balkong, persienner, doble vinduer, og innglasset balkong er vanligvis ikke inkludert i standard flyttevask og prises separat
 • Kjøring til og  fra kunde samt. administrasjonsgebyr tilkommer

Hva påvirker kostnadene for nedvask

Størrelsen på boligen er en av de mest avgjørende faktorene for prisen på nedvask. Prisen beregnes ofte per kvadratmeter, og derfor vil en større bolig naturligvis koste mer å rengjøre enn en mindre. Dette skyldes at større arealer krever mer tid, arbeidskraft og rengjøringsmidler.

 1. Hvis boligen ikke har blitt vedlikeholdt regelmessig, eller hvis det er en betydelig oppsamling av skitt og grime, kan det kreve mer omfattende rengjøringsarbeid. Dette kan føre til høyere kostnader, da det vil ta lengre tid og kreve bruk av spesialiserte rengjøringsmidler.
 2. Standard nedvask inkluderer vanligvis generell rengjøring som støvsuging, gulvvask, og rengjøring av kjøkken og bad. Men hvis du trenger tilleggstjenester som rengjøring av ovn, hvitevarer, persienner, eller grundig rengjøring av balkong, vil dette medføre ekstra kostnader. Disse tjenestene krever ofte spesialutstyr eller ekstra tid.
 3. Prisen på nedvask kan også påvirkes av hvor boligen ligger. For eksempel, i større byer som Oslo, kan prisen være høyere på grunn av høyere driftskostnader og parkeringsavgifter for rengjøringsfirmaene.
 4. Tidspunktet du ønsker nedvasken utført på kan også påvirke prisen. Hvis du trenger rengjøring på kort varsel, utenfor vanlig arbeidstid, eller i helgene, kan det hende at rengjøringsfirmaene tar et tillegg i prisen for å imøtekomme din forespørsel.
 5. I perioder med høy etterspørsel, som rundt flyttesesongen eller før høytider, kan prisene øke. Dette skyldes et høyere volum av forespørsler, som kan presse prisene opp på grunn av økt etterspørsel etter rengjøringstjenester.

Hva er inkludert i prisen for nedvask

En standard flyttevask dekker en omfattende liste av rengjøringsoppgaver som sikrer at boligen din blir grundig rengjort fra topp til bunn. Her er en detaljert oversikt over hva du kan forvente:

 • Tørrmopping av tak og vegger: Fjerner støv og spindelvev fra alle tak og vegger.
 • Vasker dører, karmer og lister: Alle dører, karmer, og lister blir nøye vasket for å fjerne fingermerker og støv.
 • Gulvvask: Grundig rengjøring av alle gulvtyper, samt åpne flater, for å fjerne støv, skitt, og flekker.
 • Kjøkken- og garderobeskap: Komplett vasking av både utvendig og innvendig, inkludert hyller og skuffeinnsider.
 • Pussing av vinduer: Alle vinduer blir pusset både utvendig og innvendig, inkludert vinduskarmene.
 • Flekkfjerning: Innsats for å fjerne alle flekker så godt som mulig fra alle overflater.
 • Lysbrytere og stikkontakter: Rengjøring av alle lysbrytere og stikkontakter for å fjerne støv og fingermerker.
 • Toalett og bad: Komplett rengjøring av bad og toalett, inkludert fliser, sanitærutstyr, speil, og skap.

Viktig å vite

Kunden er ansvarlig for å flytte hvitevarer som kjøleskap og komfyr hvis det er ønskelig at det vaskes bak og under disse. Selv om vi kan hjelpe med å sette hvitevarene tilbake, kan vi ikke holdes ansvarlig for eventuelle riper eller merker dette måtte forårsake.

For vasking bak eller under et dusjkabinett eller badekarpanel, må disse demonteres og remonteres av kunden. Dette sikrer at rengjøringen er grundig og at ingen skade oppstår under prosessen.

Styr unna svart arbeid

Når du skal bestille en nedvask av boligen din, er det mange faktorer å vurdere for å sikre at jobben blir gjort effektivt og tilfredsstillende. Mens det kan være fristende å se etter de mest kostnadseffektive alternativene, er det viktig å være klar over de potensielle farene ved å velge å betale svart for slike tjenester. Å betale svart for nedvask kan virke som en økonomisk fordelaktig løsning i det korte løp, men det medfører betydelige risikoer:

 • Ingen forsikring
 • Ingen garanti
 • Å betale for eller tilby svart arbeid er ulovlig og kan føre til juridiske konsekvenser for begge parter involvert

Insister på en faktura eller betaling via bankkort og en kvittering for betalingen. Dette er viktig både for din egen regnskapsføring og som dokumentasjon på at transaksjonen har funnet sted på lovlig vis. Enhver seriøs aktør vil etterkomme dette uten innvendinger.

Kontorvask

Enkelt, trygt og fleksibelt

Når våren kommer og flyttesesongen starter, er det mange som står overfor utfordringen med å utføre en grundig nedvask av boligen de forlater. Dette er ikke bare viktig for å sikre at du etterlater boligen i god stand for de neste beboerne, men det kan også være et krav i leieavtalen eller salgskontrakten. Ved å velge Flyttevask1.no for din nedvask i Oslo, kan du puste lettet ut, vel vitende om at boligen eller eiendommen du flytter fra blir ren, frisk, og klar for overtagelse.

Våre priser reflekterer vår innsats for å levere kvalitetstjenester til en rettferdig pris, uten at det går på bekostning av rengjøringsstandarden.

 

 

Ofte stilte spørsmål og svar om nedvask

Hvor mye koster nedvask

Prisene for nedvask kan variere avhengig av boligens størrelse og tilstanden den er i. For en leilighet på 50 kvadratmeter, kan du forvente å betale mellom 5.000 og 6.000 kroner. En leilighet på 100 kvadratmeter vil typisk koste rundt 9500,- kroner.

Er nedvask av bolig dyrt

Oppfatningen av om nedvask er dyrt kan variere fra person til person. Prisen reflekterer ofte omfanget av arbeidet som kreves for å rengjøre boligen grundig. Dette inkluderer rengjøring av alle overflater, vinduer, skap, og ofte også vanskelig tilgjengelige områder. Det å velge profesjonelle renholdere sikrer at jobben blir gjort effektivt og tilfredsstillende, noe som kan være verdt investeringen.

Får jeg en garanti hvis kjøper klager

Ja selvsagt. Vi tilbyr en fornøydgaranti for nedvask. Dette betyr at hvis du ikke er fornøyd med kvaliteten på nedvasken, vil firmaet komme tilbake og utbedre eventuelle mangler uten ekstra kostnad.

Vasker dere bare i Oslo

Selv om vårt hovedområde er Oslo, utfører vi også nedvask i andre nærliggende områder. Vi tilbyr våre tjenester i Asker, Bærum, Nordre Follo, Kolbotn, Lillestrøm, og Lørenskog. Dette gir kunder utenfor Oslo muligheten til å benytte seg av våre høykvalitets rengjøringstjenester.